Sztárkaszkadőr lép fel a Korda Fimstúdióban

Etyek - Két filmet is forgatnak most a Korda Sándor Filmstúdióban, amely a hét végi Kezes-Lábos Fesztiválra megnyitja kapuit a látogatók előtt. Látványos kaszkadőrshow-ra számíthatunk.

S. Töttő Rita

Látványos, akciódús kaszkadőr-show lesz a Korda Sándor Filmstúdió New York utca díszletében ezen a hét végén a Kezes-Lábos Fesztiválon.  A műsor rendezője Piroch Gábor,  nemzetközi hírű  hollywood-i kaszkadőrmester.
A  Korda Sándor Filmstúdióban két nagy produkciót forgatnak egyidejűleg: a Showtime  Borgias című tv-sorozatának második  évadát, Jeremy Irons, Peter Sullivan, François Arnaud főszereplésével, valamint   a Michael Caton-Jones rendezésében készülő, Ken Follet bestselleréből írt, Golden Globe díjra jelölt  Katedrális című mini-tv-sorozat folytatását, Az idők végezetéig című szappanoperát, Cynthia Nixon főszereplésével. Ezeknek a forgatásoknak a munkálataiba ugyan nem, de minden másba betekinthetnek hét végén a látogatók a filmstúdióban, amely úgy döntött, hogy idén először kinyitja kapuit az érdeklődők előtt. Magyarország első filmes témaparkja szombaton és vasárnap is várja a fesztivál vendégeit Etyeken, a Korda Filmstúdió területén.
- Hosszas gondolkodás után döntöttünk úgy, hogy ez alkalommal kinyitjuk a kapukat a fesztivál látogatói előtt. Szeretnénk megosztani a  filmezés fantasztikus élményét az etyeki Kezes-Lábos Fesztivál látogatóival is. Évek óta figyelemmel kísérjük ezt a nagyszerű kezdeményezést, a szervezők profizmusát - nyilatkozta Csapó Tamás, a Korda Filmstúdió vezérigazgatója. A helyszínen látványos, akciódús kaszkadőr-show lesz a stúdió New York utca díszletében. A műsor rendezője Piroch Gábor,  nemzetközi hírű kaszkadőrmester lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!