Kábítószer a zsebben

Székesfehérváron a Szent Gellért utcában egy 34 éves férfit igazoltattak a járőrök. Kiderült, hogy a Székesfehérvári Városi Bíróság elfogató paranccsal keresi, de emellett a Fejér Megyei Bíróság Büntetés Végrehajtási Csoportja is elővezetését rendelte el.

feol.hu

A férfit előbb a rendőrkapitányság épületébe állították elő, majd börtönbe szállították. A Kelemen Béla utcában igazoltatás közben végzett ruházat átvizsgálásakor két tasak kábítószergyanús növény került elő. Az igazoltatott 34 éves fehérvári férfi elmondta, hogy marihuána van a zacskókban. A rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki.  Éjjel egy újabb igazoltatás során került elő kábítószer. Az üggyel érintett fehérvári férfit mintavételre állították elő, ahol az orvos a klinikai tünetek alapján enyhén kábítószeres befolyásoltságot állapított meg esetében. A férfit kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. Polgárdiban egy eltűnt fiúcskát találtak meg a járőrök. A gyermekkorú egy előszállási nevelőotthonból távozott engedély nélkül, ahová meghallgatását követően visszaszállítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!