Egy csepp figyelem - Fehérváron is

FMH - Melyik lesz legegészségesebb város az ECSET-en 2011-ben? Utolsó állomására, Fehérvárra érkezik az Egy Csepp Figyelem Alapítvány szűrőbusza, így a megyeszékhely is ringbe szállhat a címért.

feol.hu

Szeptember 9-én, pénteken Székesfehérvár is ringbe szállhat a Magyarország legegészségesebb városa címért. A díjat november 13-án vasárnap, a Syma Csarnokban, a hatodik Egy Csepp Világnapon adja át az Alapítvány. Az Egy Csepp Figyelem alapítványi busza a Fő utcán várja az érdeklődőket.

A helyszínen lesz igyenes vércukorszint, vérnyomás, koleszterinszint mérés, testösszetétel monitorozás, melanoma szűrés, lépésszámláló-, bőrtípus tanácsadás.

Magyarországon ma 750 ezer regisztrált cukorbeteg él, és ugyanennyien nem tudnak róla, hogy cukorbetegek. További másfél millió ember küzd szénhidrát-anyagcsere zavarral, ami a cukorbetegség előszobája. A II-es típusú cukorbetegség egészséges életmóddal megelőzhető, a szövődmények részben a korai felismeréssel elkerülhetők - hívja fel a figyelmet az alapítvány. A fehérvári helyszínre is minél több érdeklődőt várnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!