Apját szúrta meg egy férfi családi veszekedés közben

FMH - Két esethez is vonultak a mentők csütörtökön, s a rendőrség segítségére is szükség volt. Egy férfi apját szúrta meg késsel, egy fiatalember pedig egy fiatal lányt bántalmazott, akinek apjával is konfliktusa alakult ki.

feol.hu

A mentőszolgálat diszpécsere csütörtök délután értesítette a rendőrség ügyeletét arról, hogy családi veszekedés során egy férfi megszúrta édesapját. A rendőrség megállapítása szerint a 39 éves székesfehérvári férfi Ősz utcai lakásukban összeszólalkozott édesapjával, majd a veszekedés hevében hastájékon szúrta a 65 éves férfit. A mentők életveszélyes sérüléssel szállították kórházba az apát, a fiút a helyszínen elfogták a járőrök, előállítását követően életveszélyt okozó testi sértés miatt indult vele szemben eljárás. Kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették.

Este egy újabb bántalmazást jeleztek a mentőszolgálat munkatársai. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint egy 19 éves székesfehérvári fiatalember a Vásárhelyi utca egyik lakóháza előtt bántalmazta 14 éves lányismerősét. Ezt követően a fiatal lány 40 éves édesapja és a bántalmazó között alakult ki tettlegesség, amelynek következtében valamennyi érintett nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett. Mindezek után a 19 éves fiatalember a ház előtti parkolóban szándékosan belerúgott két autóba. A gépkocsik karosszériája behorpadt, a rongálási kár egyelőre nem ismert. A 19 éves fiatalemberrel szemben súlyos testi sértés kísérlete, valamint zaklatás miatt  indult büntetőeljárás, az apát garázdaság miatt hallgatták ki - közölte pénteken R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivő.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!