Kaszkadőrök kitűnő mutatványai Polgárdiban

Polgárdi - Újra szól a harang! Értünk A kápolna újranyitásának első szentmiséjét a polgárdi katolikus egyházközség plébánosa, Barta Tibor atya pénteken kora este tartotta Kiscsériben.

V. Varga József

 A Polgárdi-napok - Nyári fesztivál hét végi programjai sorából kiemelkedett Fluor Tomi, Tóth Vera és a Káosz Központ - Kovács Áronnal a „frontvonalban” - koncertje. A Sétáló utca egy időre kaszkadőrpályává változott ma, pénteken: a Magyar Kaszkadőr Akadémia bemutatóján - és egyben diákjaik nyilvános vizsgáján - álmélkodhatunk és szörnyülködhettünk. Gulyás Kis Zoltán kaszkadőrszakértő és Kökényesi György kétszeres Európa-bajnok motorversenyző, Guinness-rekorder kaszkadőr vezetésével, irányításával láthattunk zúzós kunsztokat a levegőben és a flaszteren. Augusztus huszadika a Szent István-napi ünnepről és a Szent István-napi búcsúról szól: magasztos feladatokról és vidám szórakozásról. A tizenegy napos rendezvénysorozat vasárnap női kézilabdatornával és ünnepi istentisztelettel fejeződik be.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!