A tetoválása árulja el? Rablót keres a rendőrség

Állgödrében dobókocka formájú piercing, kézfején dobókocka, alkarján KRISZTI, felkarján sárkányos motívum. Ezen különleges ismertetőjegyei alapján remélik a székesfehérvári nyomozók azonosítani azt a férfit, aki augusztus 7-én kora délután kirabolt két tinédzsert Székesfehérváron. A rablóról grafikai rajz készült. A rendőrök a lakosság segítségét kérik.

feol.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság eljárást folytat rablás bűntett elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen, aki 2011.08.07-én 13 és 13.15 óra között Székesfehérvár, Széchenyi utcában lévő József Attila Kollégium mögötti focipályán megfenyegetett két székesfehérvári  fiatalkorút, majd erőszakkal eltulajdonította mobiltelefonjaikat.

A férfi személyleírása: kb. 175 cm magas, vékony testalkatú, 20-25 év körüli, fehér bőrű, de napbarnított, sötét barna, rövidre nyírt hajú. A jobb alkarján egy "Kriszti" feliratú tetoválás, ami nyomtatott betűkkel van felírva, a jobb kézfején kettő dobókocka tetoválás, valamint a bal felkarján egy sárkány motívum. A tetoválások fekete színűek. A férfinak az állában, az ajka alatt az állgödrében egy fém színű dobókocka piercing van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!