Programtipp a hét végére

FMH - A halételek rajongóinak a rétimajori halászbúcsút ajánljuk, akik viszont veterán motorcsodákon legeltetnék inkább a szemüket, azoknak érdemes Polgárdi felé venné az irányt. A sóstói Zöld-tanyán a Csaba napi hagyományőrző találkozó igazi családi programot jelenthet.

Kővári Gabriella

BULI, KONCERT


Péntek
Székesfehérvár
, 17.30: Fehérvár Feszt  Antiplayback Rock Fesztivál, West Side Music Club. Fellép: Passz, Hungarikum, The Flippers, Bad Forest, Time Bomb, Fegyelmező részleg, Aeben stb.
The Cave Music Club: 90s Fever parti Mozsóval és Szabó Zolival.

Szombat

Székesfehérvár,
17.30: Fehérvár Feszt  Antiplayback Rock Fesztivál, West Side Music Club. Fellép: Acoustix, Idő van, RKH, Burnout, End of Paradise, The Joystix, Scylla, Five Stones, Grav!ty, Delete, The Rebels, Shortstory, stb.
Dodge City Music Pub: Mamma Mia parti. The Cave: Best parti.
Agárd, 20.30: Edda Művek, Pop Strand

Vasárnap
Székesfehérvár, 18 óra: Nyáresti térzene a Zichy ligetben: Vujicsics Együttes  Szerb népzene. 17 órától Horváth Zsolt verklis muzsikál.
 Mór, 18 óra: Nyári zenei estek sorozat: Pápai Musical Stúdió.

RENDEZVÉNY

Péntek

Sárosd,
7 óra: A nyári alkotótábor zárónapja. Horgászverseny, játszóház, kézműveskedés. 17 óra: kiállítás és vásár a diákmunkákból. A vértesacsai Német Nemzetiségi Tánccsoport fellépése. Csillagfény  a Sárga Taxi zenekar koncertje.
Úrhida, 14 óra: Helyi piac a tájháznál. Gyümölcs, zöldség, ruha, használati eszköz, könyv, játék adásvétele és csereberéje.


Szombat

Székesfehérvár, 10 óra: Csaba-napi hagyományőrző találkozó, Sóstó, Zöld-tanya: családi kirándulás, madár-, gasztronómiai és harci bemutató, szertűz.
15 óra: Szól a nóta  jótékonysági nótaest a székesfehérvári helyőrségi klubban.
Baracska, 9.30: Falunap az iskola udvarán és az Osváth-kertben. Népi játékok, kézműves-bemutatók és vásár, íjászat, ügyességi versenyek, veteránmotoros-és autós-felvonulás, hőlégballonozás, főzőverseny, népdalkörök, néptáncegyüttesek, kutyás és kommandós bemutató, a Zoltán Erika Táncstúdió és hastáncosok bemutatója, Bóbita-, Fantázia- és Tranzit-koncert.
Csősz, 9 óra:  A megyei kettesfogathajtó-bajnokság 7. fordulója. Akadály- és vadászhajtás.
Fehérvárcsurgó, 8 óra: Ünnepség az önkéntes tűzoltó testület megalakulásának 120. évfordulóján a tűzoltószertárnál. Felvonulás lóvontatta tűzoltószekérrel, hagyományőrző-, horgász- és halételfőző-verseny, labdarúgó- és csocsóbajnokság.
Lepsény, 21 óra:  A Pallas egyesület jótékonysági zenés estje a művelődési házban. A teljes bevételt a készülő szabadidőközpont építőanyag-vásárlására fordítják.
Sárbogárd, 10 óra:  Tuningtalálkozó az Ifjúsági parkban. Streetfighter-show, szexi autómosás, autócsodák, versenymotorok, MCA-bajnokság, tuningkamionok, este Erotic night.
Sárosd, 10 óra: Országos és nemzetközi kismotorfecskendő-szerelési bajnokság, főzőverseny. 18 órakor fellép  Xantus Barbara és Brunner Márta  Abba-show táncosokkal.

HALÁSZBÚCSÚ

Sáregres-Rétimajor
, szombat, 9 óra: 11. Szent Péter-napi halászbúcsú. Kirakodóvásár, finom halételek, halételfőző-verseny, gyerekprogramok, nyugdíjasklub tánc- és énekműsora, Tóth Ildikó és Bakonyi Anett divatstílus-bemutatója. Guinness-világrekord kísérlete: ezer keszeg megsütése egyszerre. Fellép: László Attila. Népdalkörök. Südi Iringó latin show-műsora.  Váradi Eszter Sára és Buch Tibor musical- és operettrészleteket ad elő. Oldtimer-autóbemutató.


 CHACHO ROMA EST

Igazi cigány este a Museum Caféban pénteken 18 órától. Bogdán Norbert, a Snétberger Zenei Kollégium diákja zenél. 19 órától beszélgetés, témája Gyöngyöspata, a cigányok a médiában Gavra Gáborral és Klecska Ernővel, moderátor: Nagy Péter. Muzsikál a Láshó Lecsó, fellép Horváth János gitáros. Tánc cigányzenére. Belépő: bármi, aminek a fehérvári gyermekotthon lakói örülnének (csoki, játék, sporteszköz, képeskönyv, labda).

MOTOROS-TALÁLKOZÓ

Vasárnapig tart a 17. Polgárdi motoros-találkozó. Pénteken fellép a Cool Head Klan és a Blues Company, még ivóverseny is lesz. A szombati programok: veterán gépek kiállítása próbával, Streetfighter-show, Hollywood Rose (Guns N Roses Tribute Band), a Piramis és a Grimasz Band koncertje. A nagyszabású motoros-felvonulás szombaton 17.30-tól kezdődik, utána megáldják a motorosokat, és a hagyományos szénatúrás sem marad el.

VW-TALÁLKOZÓ

Camping Országos Vento Találkozó szombaton és vasárnap a gárdonyi Sport Beach-en. Hengerfejhajítás, felnikitartás, hangnyomás- és kerékcsereverseny, VW-s lányok szépségversenye.

Még több hét végi programtipp itt! 

Baleoni programok közül válogatna, kattintson, és itt megteheti!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!