Forgalomkorlátozások a BL-meccs miatt

Székesfehérvár - A szerdai Videoton FC – SK Sturm Graz Bajnokok Ligája (selejtező) labdarúgó mérkőzés miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani a stadion környékén.

feol.hu

A mérkőzés napján 17.30 órai kezdettel a rendőrség a Sóstói Stadion környékén forgalomkorlátozásokat vezet be.

A Stadion megközelítése egyrészt a Balatoni úti, másrészt a Csíkvári utca felöli körforgalom irányából lehetséges.

A Csíkvári út Stadion előtti útszakasza a járműforgalom elől zárva lesz, kivéve a menetrend szerint közlekedő autóbuszokat, a járműveket a Homoksor – Vásártéri utca irányába terelik

Parkolási lehetőség a Stadion közvetlen környezetében csak korlátozott számban biztosított, a járművek a Vásártéren, a Homoksoron, az állatkórháznál, illetőleg ezen parkolóhelyek megtelte után a Vásárhelyi úton, és az Új Váralja soron parkolhatnak.

A parkolási rend kialakítása során kérik a járművezetőket, hogy a rendőrséggel és a segítő személyekkel együttműködve, egymásra figyelve biztosítsák a minél zökkenőmentesebb és gyorsabb parkoltatást.

A Stadion környékén a mérkőzés előtt, valamint a mérkőzés után további forgalomkorlátozások, lezárások várhatóak, kérik a közlekedőket, hogy az intézkedő rendőrök jelzéseit, utasításait figyeljék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!