Terhes nőt bántalmazott, vonszolt hajánál fogva élettársa - testépítők kapták el a férfit

Székesfehérvár - Egy férfi és állapotos barátnőjének vitája fajult a tettlegességig, aminek szemtanúja volt három férfi, akik épp egy konditeremben edzettek. A sikoltozó nő a testépítőknek köszönhetően menekült meg a további bántalmazástól, menekülő társát pedig elfogták.

feol.hu

Női segélykiáltásokra figyelt fel kedden késő este három férfi, miközben egy Berényi úton lévő konditeremben edzettek. Később látták, amint egy fiatal nő az ablak rácsaiba kapaszkodik, és úgy kiabál segítségért. Ezt követően még egy puffanást is hallottak – tudtuk meg szerdán Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivőtől, aki az esetről így számolt be: a három férfi egyből felfutott az edzőteremből az utcára, hogy a nő segítségére siessen. Ekkor látták, hogy egy férfi vonszolja a hóna alatt a fiatalasszonyt, aki sikoltozott.  
A testépítők rákiabáltak a férfire, hogy engedje el a nőt, majd amikor az ennek nem tett eleget, utána szaladtak. Erre a férfi ellökte magától a hölgyet, majd futni kezdett, a három férfi meg utána eredt. Kettő követte az Olaj utcába, míg egyikük a közeli benzinkúthoz sietett, hogy onnan értesítse a rendőrséget.
A férfinek sikerült befutnia az egyik ház udvarára, és elbújt egy bokor mögé, ám követői megtalálták, és a rendőrök megérkezéséig visszatartották.   

Mint kiderült, a 31 éves férfi és 30 éves állapotos barátnője együtt italozott az egyik közeli sörözőben, amikor vita alakult ki közöttük. A férfi ugyanis nem nézte jó szemmel, hogy barátnője iszik és cigarettázik, miközben babát vár. Amikor a nő kiment az utcára, a férfi utána ment és hajánál fogva elkezdte rángatni, majd lelökte a földre. Ekkor kezdett el a fiatalasszony kiabálni, amit a konditeremben lévők meghallottak.

A nőnek a bántalmazás során felrepedt a szája, és több horzsolás keletkezett a testén. Sérülési nyolc napon belül gyógyulóak.

A 31 éves férfit a járőrök előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók garázdaság és könnyű testi sértés kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Jelenleg szabadlábon védekezik - tette hozzá a szóvivő.

 

             

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!