Gyermekek, anyukák közös szépségversenyét tartották

A gyermeki báj varázsa még a legkeményebb felnőtt szívekre is hatással van. Nem csoda, hogy a gyermekszépségversenyeken olyan nehezen választ legszebbet a zsűri. Nemrégiben anya-lánya szépségversenyt tartottak, de a zsűrinek így is nehéz dolga akadt. Profi és amatőr versenyzők léptek a színpadra, utcai ruhában és alkalmi viseletben mutatkoztak be. A szépség mellett az összhang, a családi harmónia is szempont volt.

Miskei Anita

Minden szülő, nagyszülő  számára saját gyermeke, unokája a legszebb. Talán éppen ez ösztönözte a hétvégén megrendezett anya-lánya szépségverseny szervezőit arra, hogy vetélkedésre invitálják a családokat "csapatban" is. A megmérettetésnek múlt szombaton a székesfehérvári Árpád fürdő adott otthont. A verseny hangulatához illő lufi kompozíciókkal díszített teremben várták a versenyzőket. A melegséget, vidámságot árasztó helyiség  jól oldotta még az izgulósabb gyermekek feszültségét is. Édesanyák, anyósok, gyermekek sorakoztak fel a kifutón, s mutatkoztak be. Mindannyian jól megállták helyüket a megmérettetés során. Voltak profi versenyzők, akik már 4-5 éve járnak szépségversenyekre, de akadtak kezdők is, akik most voltak először, s tették próbára magukat.
Sztojka Ruben, az egyik legapróbb versenyző is nagyon jól szerepelt, a verseny végéig türelemmel várt, édesanyja ölében békésen tűrte még a sminkelés furcsa, számára idegen pillanatait is.  Németh Ramóna és Kucsera Mendy már-már  profi versenyzőknek számítanak, világversenyen is jártak, ahol épp úgy előkelő helyezést értek el, mint a hazai megmérettetések során.  A zsűri egyöntetű döntése szerint végül Suba Réka és anyósa, Kerekes Judit lettek a szépségkirálynők aznap este, szinte  maximum pontszámmal végeztek. Az első udvarhölgy a szépségversenyen Polczer Fanni és anyukája, Polczerné Ágnes lett, míg a második udvarhölgynek járó kitüntető címet  Kovács Alexandra és édesanyja, Gáti Krisztina vehette át. A tini kategóriában Kucsera Mendyt és édesanyját, Kucsera Andreát választották a legszebbnek, A mini kategóriában Németh Ramóna és édesanyja, Mészáros Judit győzött, a bébi kategória legszebbje pedig a már említett Sztojka Rubent és Mezei Zsaklint, az édesanyát választották a legszebbnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!