Míg a szülők a láthatás miatt vitatkoztak, a gyerek a kocsiban sírt

Székesfehérvár - Egy férfi és egy nő hatéves kislányuk láthatásán vitatkozott össze a fehérvári Rádió út egyik lakóháza előtti parkolóban vasárnap. A veszekedésbe bekapcsolódott a férfi élettársa is. Az anya végül feljelentette a férfit.

feol.hu

Garázdaság, rongálás és könnyű testi sértés elkövetésével gyanúsítják a fehérvári nyomozók azt a 35 éves fehérvári férfit, akit volt felesége jelentett fel vasárnap délután a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon – tudtuk meg hétfőn Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivőtől.

Az anyuka - láthatást követően - az apukától vitte volna haza gépkocsijával a kislányát, amikor a férfivel összevitatkoztak. Ennek során – a nő elmondása szerint – a férfi megszorongatta a karját, rángatta autója hátsó ajtaját, miközben folyamatosan ordibált vele. Majd, amikor a nőnek sikerült elindulnia a gépkocsival, a férfi annak hátsó lökhárítójába belerúgott. Ennek során a Mitsubishi Colt gépkocsiban 220 000 forintos kár keletkezett.

A hatéves kislány mindeközben az autóban volt, és folyamatosan sírt.

Miután a nő feljelentést tett férje ellen, a rendőrök előállították az apát a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Tekintettel arra, hogy ő is és élettársa is másként emlékeznek a történtekre, mint a volt feleség, a nyomozók dolga lesz tisztázni, hogy mi is történt valójában – közölte a szóvivő.

A férfi szabadlábon védekezik.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!