Megállapodtak, jön a Bumeráng

Dunaújváros - Kedden Cserna Gábor polgármester aláírta a Neo FM Bumeráng című rádióműsorának közterületfoglalási kérelmét, így minden bizonnyal nem kell pótmegoldást keresni Dunaújváros helyett az országos turné programjában.

Dunaújvárosi Hírlap

Mint megírtuk, az ország egyik leghallgatottabb rádióműsorának szerkesztői élő adásban ismertették, hogy a városi önkormányzat, az előzetes szóbeli megállapodás ellenére sem járult hozzá a közterületfoglalási engedélyhez. Kedden Boros Lajos műsorvezetőt kérdeztük, mi válthatta ki a múlt héten postázott elutasítást, majd a gyors kompromisszumot.
- Úgy tudom, egy félreértés nyomán született a korábbi döntés. Két éve jártunk Dunaújvárosba, a Vogavadászat című akciónkkal, egy kamionnal érkeztünk, lehet okoztunk némi közlekedési dugót a belvárosban. Remélem, most már minden problémát sikerült megoldani, így jövő héten találkozunk. Fennakadást biztos nem okozunk, csak egy kis üvegstúdiót állítunk fel valahol.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!