Hiányosságok, pályázatok

Székesfehérvár - Összesen nyolc pályázatnál tartott vissza pénzt az irányító hatóság a regionális operatív programban.

Tribolt Lajos

A közelmúltban foglalkoztunk a Velencei-tó kapuja  pályázattal, ahol a  Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Regionális Operatív Program Irányító Hatósága  hiányosságot talált, s 54 millió forintot nem fizet ki a támogatási összegből.
A tényekhez tartozik, hogy ezt a hiányossági vizsgálatot  az ország több mint kétszáz pályázatánál elvégezték és egy csomónál találtak hiányosságot. Itt Fejér megyében konkrétan nyolcnál. Ercsiben például a városi önkormányzat Napfény Napköziotthonos Óvoda használaton kívüli épületének felújítása pályázatának pályázatánál 5,9 milliót vontak vissza. A Fejér Megyei Önkormányzatnál a sárbogárdi gimnázium felújítási pályázatából vontak vissza 229 ezer forintot. A két keréken a vasúthoz Baracskán pályázat összegéből 4,8 milliót tart vissza az irányító hatóság. Száron az új óvoda építésénél találtak hiányosságot, a pályázati pénz csökkentése egymillió forint felett van. Rácalmáson a helyi iskola bővítésének pályázatából 388 ezer forintot tartanak vissza. Gárdony a turisztikai és a településképi pályázatához nem kap meg 973 és  974 ezer forintot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!