Hova tűntek a padok?

Székesfehérvár - Több idős olvasónk is sérelmezte levelében, hogy nem tudnak leülni, mert az Alba Pláza bevásárlóközpont folyosójáról a vezetőség eltávolíttatta a padokat.

Lukács Károly

Névtelen, ám igen udvarias nyugdíjasok olvasói levélben sérelmezték ezt az intézkedést. Úgy hiszik, ez az idős emberek ellen irányult.
Nagyon örültünk, amikor tíz éve megnyílt a szép épület a város szívében. Ott intézzük ügyeinket, ha várni kellett, leültünk a hosszú sétálóudvarban. Sérelmezzük, hogy szinte ki vagyunk tiltva, üldözve a plázából. Azt hallottuk, szemetesek voltak a padok. Ez kérem, nem igaz, álladóan takarítógéppel jár a személyzet, a bevásárlóközpont tiszta és ápolt. Azt hallottuk, az idősek ellen irányult az intézkedés - áll olvasónk levelében.
Erről megkérdeztük a bevásárlóközpont vezetőségét is. Vámos Zsolt igazgató elmondta: szó sincs idősek elleni támadásról, a padok karbantartás alatt állnak.
- Az ülőalkalmatosságok rossz állapota miatt döntöttünk így. Jelenleg karbantartási munkákat végeznek a padokon, belátható időn belül tervezzük ismételt kihelyezésüket - tájékoztatott.
Az intézmény igazgatója hozzátette: a bevásárlóközpont ételudvarában elegendő hely jut mindenki számára, aki le szeretne ülni. Erre a célra is használhatók ugyanis a faasztalok és -padok, nem csupán étkezésre. Aggodalomra tehát a jelek szerint nincs ok. Hamarosan ismét a látogatók rendelkezésre állnak majd az immár megújult padok a pláza folyosóján.

Címkék#pláza#pad

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!