Magára nyitotta a gázcsapot egy férfi, a rendőrök mentették meg

FMH - A fehérvári rendőröknek sikerült megmenteniük egy öngyilkosságra készülő férfi életét Kőszárhegyen. Dunaújvárosban viszont kihűlés okozta egy férfi halálát.

Gábor Gina

A székesfehérvári rendőrök segítségét kérték szenteste - tudtuk meg a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől, R. Szabó Ágnestől.  Egy kőszárhegyi férfi ugyanis SMS-ben értesítette a lányát, hogy magára nyitja  a gázcsapot. A járőrök  a helyszínen erős gázszagot éreztek, és  feltételezve, hogy ez emberéletet veszélyeztet,  betörték a lakás ajtaját, majd elzárták a gázcsapot. A házban felfedeztek egy bezárt ajtót:  a szobába  már a tűzoltók segítségével jutottak be. Így találtak rá egy eszméletét veszített,  61 éves  férfira, akinek az életét sikerült megmenteni:  kórházba szállítottak. A tűzvizsgáló azonban megállapította, hogy a gázcsapot kinyitó, öngyilkosságra készülő férfi tettével közveszélyt is okozott: ezért  eljárást indított ellene a rendőrség.
Dunaújvárosban december 25-ére virradóra holttestet találtak a vasútállomás melletti melléképületben. Az elsődleges orvosi vizsgálat kizárta az idegenkezűséget. A férfi halálát valószínűleg kihűlés okozhatta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!