Knizse Gyula: mikor jön a kormányzati hátszél?

Székesfehérvár - A fehérvári szocialisták átnézték az országos költségvetést és nem találtak olyan fejlesztést, többletforrást, amely a város érdekét szolgálná.

Tribolt Lajos

Knizse Gyula városi képviselő pénteki  tájékoztatóján egy táblázatot adott közre, amely a tavalyi költségvetéshez benyújtott fideszes képviselői javaslatokat tartalmazza Cser-Palkovocs Andrástól, Gógl Árpádtól és Dorkota Lajostól. Ebben szerepelt 50 millió forint a városi színház működtetéséhez, 500 a szolgáltatóházra, 400 a Fekete Sas Szállóra, ugyanennyi a Gáz utcai csarnokra, 800 a Mártírok útjára, egymilliárd a nyugati elkerülő útra, s még egy sor tétel, összesen 5,3 milliárd forint értékben. Most Fehérvár három fideszes képviselője semmilyen módosító indítványt nem adott be a város érdekében. A képviselő szeretné tudni, mikor jön a város számára az a kormányzati hátszél, amelyre a fideszesek hivatkoztak a választási kampányban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!