Citrom melír, rózsabetét

Székesfehérvár - Tizedik alkalommal rendezett fodrász- és kozmetikusversenyt diákjainak az Aranykéz Szakközépiskola és Szakiskola a hétvégén.

S. Töttő Rita

Százötven, az iskolából kilépve vélhetően fodrászként és kozmetikusként elhelyezkedő fiatal versengett a hétvégén az Aranykéz Szakközépiskolában a szakértő zsűri kegyeiért. A cél tulajdonképpen nem más, mint a versenyhelyzet megszokása – mesélte Salga Nikolett, az iskola igazgatóhelyettese, aki szerint a diákokat épp a zsűri, illetve annak összetétele motiválja.

- Számos komoly kozmetikai céggel állunk kapcsolatban, akiknek a képviselői alkotják a zsűrit. Ez természetes, hiszen meg akarják nézni, kik lesznek a jövő fodrászai, kozmetikusai, mit tudnak, illetve mi mit tanítunk nekik - tette hozzá az igazgatóhelyettes. Igencsak kreatív ötletekkel álltak elő a fiatalok a mostani versenyre: a citromsárga és a rózsaszín betétes melír, a csillámporos loknik, a feltűnő tündérszerű sminkek valódi tehetségről árulkodtak.

- Az extrém hajvágás kategóriájában minden jónak számít, ami meghökkenti az átlagembert – árulta el Kustos László, zsűritag. Volt ilyen lehengerlő frizura és smink nem kevés, a jövő „szépítészei”, úgy tűnik, hamarosan készen állnak a világ meghódítására.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!