Táskatolvajt fogtak a rendőrök igazoltatáskor

Székesfehérvár – Egy hétfői táskalopás gyanúsítottját fülelték le a rendőrök szerdán egy autóban, amelyet a Széchenyi úton állítottak meg.

feol.hu

Székesfehérváron, a Széchenyi úton bukkant fel szerdán délelőtt az a Skoda Octavia, amit egy október 25-ei parkolói lopással kapcsolatban kerestek a nyomozók - tájékoztatott R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivő.
Miután a járőrök megállították a járművet, igazoltatásra szólították fel az autóban ülő három férfit. A 36 éves devecseri sofőrt és a vele utazó 23, illetve 16 éves székesfehérvári férfit előállították a fehérvári rendőrkapitányságra. A két idősebbet tanúként, a 16 éves fiatalt gyanúsítottként hallgatták ki, a gyanú szerint ugyanis a 16 éves fiú követte el az Aszalvölgyi úti áruház parkolójában hétfőn történt táskalopást. A fiatal egy Suzuki Wagon R-be pakoló hölgy figyelmét elterelve az utastérből emelte el a sértett kézitáskáját, a benne lévő értékekkel együtt – mondta el a szóvivő.

A fiatalkorút kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették a Székesfehérvári Rendőrkapitányság nyomozói, az eljárás tovább folyik.

A rendőrség nyomatékkal kéri az autójukba pakoló vásárlókat, hogy ne hagyják őrizetlenül értékeiket a nyitott gépkocsikban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!