Ismét lehet jelentkezni a Bursa Hungarica ösztöndíjért

Székesfehérvár - Idén is pályázatot hirdet a város a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj elnyerésére. Október 29-éig várja az önkormányzat a hallgatók jelentkezését.

S. Töttő Rita

A felsőoktatásban tanuló fehérvári diákok számára kétféle Bursa Hungarica pályázatot hirdet a város: az „A” típusú ösztöndíjat két szemeszteren át kapják a felsőoktatásban már résztvevő hallgatók, a „B” típusú ösztöndíjat pedig hat szemeszteren át kapják az idei tanévben utolsó éves, érettségi előtt álló középiskolások, illetve a felsőoktatási intézménybe még felvételt nem nyert érettségizettek. Ez utóbbi pályázatnál külön kitétel: a jelentkezők közül csak azok részesülhetnek ösztöndíjban, akik 2011-ben először nyernek felvételt felsőoktatási intézménybe és tanulmányaikat a 2011/2012-es tanévben ténylegesen meg is kezdik.

Mindkét típusú pályázatot Székesfehérvár polgármesteri hivatalában, a Hatósági Főosztály Szociális ellátási és Gyermekvédelmi Irodáján (Székesfehérvár, Városház tér 1.), illetve a Szabálysértési és Igazgatási Iroda ügyfélszolgálatán (Székesfehérvár, Városház tér 1. Kossuth L. utcai bejárat) személyesen vagy postai úton a hozzáférhető pályázati űrlapon, a pályázó által aláírva, zárt borítékban, egy példányban kell benyújtani.

A pályázati űrlap, az adatlap és a részletes felhívás ugyanitt, valamint a www.szekesfehervar.hu honlapon érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!