Mi lesz a dunaújvárosi élményfürdő sorsa?

Dunaújváros - Víz- és áram nélkül maradhat jövő hét szerdától a dunaújvárosi élményfürdő, miután a tulajdonos CIB Csoport a közüzemi szolgáltatások felfüggesztését kérte a DVCSH-tól. A tét nem kevés: kilencszázmillió forinton vitatkozik a bankcsoport és az önkormányzat.

feol.hu

A CIB Csoport e héten szerdán, augusztus 11-én kiadott közleményében többek között az áll, hogy álláspontjuk szerint a DVG Zrt. jogszerűtlenül üzemelteti az élményfürdőt és szed belépti díjat a lakosságtól, miközben nem tartja be a lízingszerződés rá vonatkozó pontjait.

Ezen túlmenően a DVG Zrt. az üzemeltetés közüzemi díjait sem fizeti, hanem annak teljesítését a CIB Csoporttól várja... Meggyőződésünk, hogy a DVG Zrt. az ingatlant nem felelős őrzésben tartja, hanem ezen túlmenően a CIB Csoport megkérdezése és beleegyezése nélkül döntött saját költségére és felelősségére az ingatlan hasznosításáról. Ezen döntés következményeit a DVG Zrt-nek viselnie kell. - szögezi le a közlemény.

(Forrás és további részletek a dh-online.hu-n!)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!