Kisebbségi voksolás: 27 településen

Megyei körkép - A települési kisebbségi önkormányzati képviselők választását a helyi választási bizottságoknak hétfői határidővel kellett kitűzniük: 27 megyei település érdekelt.

Tihanyi Tamás

Az alábbi megyei településeken lesz kisebbségi voksolás október 3-án: Adonyban (német, szerb), Bakonycsernyén (szlovák), Balinkán (német), Baracskán (cigány), Beloianniszban (görög), Bicskén (cigány és német), Csóron (lengyel), Dunaújvárosban (cigány, görög, horvát, lengyel, ruszin és szerb),        Ercsiben (cigány és horvát), Etyeken (cigány és német), Gánton (német), Isztiméren (német), Lepsényben (cigány), Mányon (cigány és német), Mezőfalván (cigány és német), Móron (német),  Óbarokon (cigány és német), Polgárdiban (cigány), Pusztavámon (német), Rácalmáson (német és szerb), Sárbogárdon (cigány), Sárkeresztúron (cigány), Száron (német), Székesfehérváron (cigány, horvát, lengyel, német, örmény, ruszin, szerb, szlovák, szlovén, ukrán), Újbarokon (német), Vértesacsán (német), Vértesbogláron (német). Ráckeresztúron a névjegyzékben szereplők száma 30 fő alá csökkent, ezért ot nem lehetett kitűzni az előzetes jelzések ellenére a cigány kisebbségi választást.      

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!