Szalagkorlát-elemekből akartak pénzt csinálni

FMH - Horgászni indult, végül azonban színesfémet lopott három daruszentmiklósi férfi, akiknek azonban nem volt idejük arra, hogy elköltsék a pénzt, mert a rendőrök elfogták őket.

feol.hu

A Dunaföldvári Rendőrőrsre állították elő azt a három férfit, akiket azzal gyanúsítanak a rendőrök, hogy a Fejér megyében lévő Nagykarácsony térségéből út mellé lerakott szalagkorlátokat vittek el. Amint az a kihallgatás során, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon kiderült, a három férfi pecázni indult, amikor észrevették az M6-os autópálya egyik szervizútja mellett fekvő, 300 kilogramm összsúlyú, 4-4,5 méteres szalagkorlát-elemeket. Megbeszélték, hogy csinálnak belőlük egy kis pénzt, és egyikük utánfutójával hazavitték a zsákmányt. Egy daruszentmiklósi ház udvarán másnap flexszel összedarabolták a szalagkorlát-elemeket, amelyeket egy fémátvevőtelepre szállítottak. A dunaföldvári rendőrök innen kifelé jövet vonták kérdőre a gyanús férfiakat, akiknek így a pénzt már nem volt idejük elkölteni. A járőrök előállították őket a Dunaföldvári Rendőrőrsre, majd az elkövetés helye szerint illetékes dunaújvárosi rendőrök vették át a három férfivel együtt az eljárást is – közölte honlapján a rendőrség.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!