Schumacher népszerűsége töretlen

Hiába a három év kihagyás, az idei gyenge világbajnoki szereplés, Michael Schumacher népszerűsége töretlennek tűnik a Forma-1 világában.

MTI

A hétszeres vb-győztes német szupersztárért a Magyar Nagydíjon is odavannak a drukkerek, s nem sokan mondhatják el magukról, hogy saját szurkolói lelátórészük van a világ egyik legnézettebb sporteseményén. A Hungaroringen külön Schumacher-tribünök nyíltak meg, és bizony a rajongók nem sajnálták a helyekre a több száz eurót. Az ide jegyet vásárló nézők persze külön relikviákat, sapkákat, illetve pólót kapnak.
A Mercedesszel eddig 38 pontot szerzett Schumachernek a Forma-1-es faluban is külön standja van, ahol a nevével fémjelzett ajándéktárgyakat lehet megvásárolni. A bolt előtt óriási a tömeg, talán csak "Schumi" korábbi istállója, a Ferrari vonz több érdeklődőt.
 A német versenyző az első szabadedzésen a kilencedik időt autózta, a második gyakorlásra 14 órától kerül sor.

Borsos árak a Hungaroringen

Azoknak a szurkolóknak, akik kilátogatnak a Forma-1-es Magyar Nagydíjra, bizony alaposan a zsebükbe kell nyúlniuk, ha egy hosszú hétvégét szeretnének eltölteni a Hungaroringen.A belépőn felül főként a vendéglátóipari egységekben lehet komolyabb összeget otthagyni.
Vannak bizonyos tételek, amelyeket "átlagos áron" lehet beszerezni: egy fél literes palackos üdítőért egységesen 500, egy energiaitalért 600, egy pohár sörért pedig 950 forintot kell fizetni.
A éhes vendégeknek ugyanakkor már jóval "megrázóbb" árakkal kell szembesülniük: egy szelet rántott borda vagy egy adag sültkolbász 2600 forintért kerülhet az asztalra, s amennyiben valaki egy kis sült krumplit is megkíván, annak további 1200 forintot kell "kicsengetnie". Egy gyros-tál 4500 forintba kerül, a lángos 1500, ráadásul ezeket akár kombinálhatják is egy-egy 5-6 ezer forintos menüben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!