Lopásról talált ki mesét egy részeges férfi

FMH - Zavaros története leplezett le egy férfit, aki azt állította, ismeretlenekkel italozott Mezőfalván, majd azok meglopták.

feol.hu

Egy mezőfalvi férfi azt állította a bejelentésre kivonuló körzeti megbízottnak, hogy miután előző nap a lakásban együtt italozott egy ismeretlen férfival és nővel, leütötték, megkötözték a lábát, és amíg eszméletlen volt, két telefonját, márkás sportcipőjét és óráját elvitték. A környéken végzett személykeresés során a sértett egy elhaladó személyben felismerni vélte állítólagos támadóját, ezért a 40 éves férfit előállították. Az eljárás során azonban egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy valami nem stimmel a sértett elmondásában. Végül kiderült, hogy szó nincs ismeretlenekről, leütésről, kötözésről meg főleg nem. A férfi lerészegedett, elaludt, majd úgy ébredt, hogy beverte a fejét. A bejelentésben szereplő telefonok és egyéb tárgyak vonatkozásában nem kizárt, hogy azokat a férfi elhagyta, vagy ellopták, de a körülmények ismeretében az is kétséges, hogy a férfi egyáltalán rendelkezett azokkal. A bejelentő által azonosított „elkövetőt” meghallgatás után elengedték a dunaújvárosi nyomozók - olvasható a rendőrségi közleményben.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!