Ellopták egy ivókút csapját

Székesfehérvár - A kánikulában a Fejérvíz Zrt. emberei a tűzcsapokra szerelve ideiglenes ivókutakat állítottak fel a város hét pontján.

J. Mező Éva


A pontok a vasútállomás előtt a buszkijáratnál, a Gyümölcs utca és a Budai út sarkán, a Távirda utcában, a Petőfi és a Kossuth Lajos utcák sarkán, a Piac téren, a Várkörúton a Brunszvik óvodánál, valamint a Prohászka Ottokár utca - Kaszap utca sarkán találhatók. Az ivókutakat a Városgondnokság emberei folyamatosan ellenőrzik. Szükség is van rá, mivel már az első napokban azt tapasztaltuk, hogy valaki ellopta a forgalmas Piac téren álló kút csapját, ahol emberek százai szállnak le kitikkadva a buszokról!
A megyei településeken az utcai közkutak adnak felfrissülést a meleg napokban.
A Fejérvíz Zrt. tájékoztatása szerint a kánikulában erősen megnövekedett vízfogyasztásunk, nem ritka, hogy több mint 25 ezer köbméternyi vizet fogyasztunk. A közlemény szerint a társaság az igényeket továbbra is biztonságosan ki tudja elégíteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!