Bemutatkozott a szocialisták új reformköre

Székesfehérvár - Az MSZP Új Reformkör tagozatának elnökségét az elkövetkezendő fél esztendőben a Fejér megyei szervezet látja el. Az új elnök pénteken mutatkozott be.

Ármás János


Az Új Reformkör értelmiségi fiatalok műhelye, amely korábban a kormányzati programot segítette szakmai dolgozatokkal - fogalmazott sajtóplénumán Csordás Sándor, az MSZP fehérvári szervezetének alelnöke, aki az Új Reformkörök országos elnöki tisztét látja el a jövőben a párton belül. Csordás elmondta, szervezésükben működik a Klub Next hálózat, amely egyértelműen a fiatalokra épít. Itt a cél a kultúrált szórakozás megteremtése, de ugyanígy foglalkoznak önismereti vagy személyiségfejlesztő tréningekkel is. Ehhez társulnak az úgynevezett Agóra társulatok, amelyek már a középkorosztályt célozzák meg  értelmiségi vitákra invitálva a baloldaliságról.
Horváth András országgyűlési képviselő, az MSZP megyei elnöke kifejtette, ez a reformkörös társaság  olyan szakmai műhely, amely már konkrét gazdaságpolitikai kérdésekkel is képes foglalkozni, megjelent egy új korosztály, amelyik "...cölöpöket tud majd verni".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!