Hét végi programtipp

Címkék#programtipp

Változatos programok közül válogathatunk a hét végén, Csákváron fazekas nap lesz, Iváncsán gasztronómiai fesztivál, Lovasberényben néptánc találkozó.

feol.hu

Csákvár
10 óra: A Fazekas Emlékház és a Vértes Múzeum ad otthont a fazekas napnak, fellép Csikó Szabolcs, a Csillag születik résztvevője is.
Iváncsa
8.30-9 óra.: Térzene a Bandy Banddel a tanuszodánál, 8.30-tól főzőverseny, 9 órától Ízek utcája  Kolbászból van a kerítés Iváncsától Adonyig. 15 óra: Átadják a felújított polgármesteri hivatalt, 15-16 óra: jegyesek versenye a faluházban, 15 órától foltvarró kiállítás, 17 óra után fellép a Bikini, 18.30-tól kulturális műsor, 20 órától Emilio koncertezik.
Kincsesbánya
8 óra: Családi nap az iskolai sportpályán, ahol bográcsversenyt is rendeznek. 14 órától borverseny. Lesz mazsorett bemutató, ügyességi versenyek, 13 órától magyar mesefilmeket vetítenek a művelődési házban.
Lepsény
14 óra: A Fekete István Általános Iskola udvarán az ókor és a középkor hangulatát idézik fel.
Lovasberény
14 óra: Néptánc találkozót rendeznek a sportcsarnokban. 18 órától táncház.
 Mezőfalva
9 óra: A Mezőfalvi Vigasságok folytatódnak, délig főző- és borverseny az iskola udvarán. A színpadon 13.20-tól Jó ebédhez szól a nóta, 15 órától a Gyereksarokban Maci Laci zenés műsora, 15 órától átadják a Mezőfalváért kitüntetéseket és díjakat. 17.30-tól Demjén Ferenc koncertezik. 20 órakor az Irigy Hónaljmirigy ad műsort. Vasárnap motoros találkozó a sportpályánál.
Székesfehérvár
19 óra: A Vörösmarty Színházban az ExperiDance Tánctársulat előadása látható.

Vasárnap
Iváncsa
14 óra: A fesztivál zárónapján malac- és bárányfogóversenyt rendeznek, lesz lovasbemutató, majd térzene.
Mór
18 óra: A Lasho Lecso együttes ad koncertet a Lamberg-kastély zenepavilonjában.

 TÚRA


Péntek
Alcsútdoboz

20.30: Sétára várják az érdeklődőket az arborétumba, ahol a szentjánosbogarak rajzását lehet megnézni. Vasárnap este is várják az érdeklődőket.

Szombat
Székesfehérvár

A Vértes Meteor SE a Vértesbe szervez kirándulást, találkozás a Volán pályaudvar 14-es kocsiállásánál 8 órakor.
A Gyöngyvirág TE munkatúrát szervez a Vértesbe, indulás a 8.35-ös busszal a 16-os kocsiállásról.

Vasárnap
Székesfehérvár

A Vértes Meteor SE-vel a Vértesbe túrázhatunk, gyülekező a buszpályaudvar 11-es kocsiállásánál 9.10-kor, Ha a Bakonyba kirándulna valaki, akkor 6.30-kor legyen a 15-ös kocsiállásnál.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!