Önkívület és agresszió

FMH - Ön-és közveszélyes emberekkel szemben kellett intézkedniük a rendőröknek többször vasárnap, s akadtak súlyosan ittas "páciensek" is.

feol.hu

Németh-Kész Mónika, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője közölte: egy 35 éves kulcsi férfi zavartan viselkedett otthonában, tört-zúzott. Ön- és közveszélyes állapota miatt a járőrök mentőt hívtak hozzá, akikkel beszállították a dunaújvárosi kórházba.
Perkátán ugyancsak egy férfi viselkedett otthonában zavartan és agresszíven, ön- és közveszélyes állapota miatt a Pszichiátriai Osztályra szállították.
Dunaújvárosban a Vasmű úton vasárnap éjszaka egy férfi és egy nő feküdt a járdán erősen ittas, önkívületi állapotban, a rendőrök őket is a kórház pszichiátriájára szállították be.    
A Gánti Ápoló Gondozó Intézetből vasárnap délután kértek rendőri segítséget egy beteg kórházba szállításához. Az intézkedés során kiderült, hogy a személy ellen a Bicskei Rendőrkapitányság eltűnés miatt körözést adott ki. Az agresszív férfit a mentők a fehérvári kórházba vitték.

 

  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!