Öccse és a Mercedes sportigazgatója is megvédte Schumachert

A korábbi Forma-1-es versenyző, Ralf Schumacher és a Mercedes sportigazgatója, Norbert Haug egyaránt megvédte a három év kihagyás után idén visszatért, de egyelőre a várakozásoknál elmaradó hétszeres világbajnok Michael Schumachert.

MTI

A Mercedes GP 41 éves sztárjának öccse, illetve az 57 esztendős sportvezető egymástól függetlenül vették védelmükbe a német pilótát, s türelmet kértek a rajongóktól.
"Szilárd meggyőződésem, hogy Michael a lehető legmegfelelőbb irányba halad, és nemsokára remek eredményeket fog elérni" - fogalmazott Haug. "Ezt nem azért mondom, mert úgy gondolom, hogy meg kell őt védenem. Schumacher egy intézmény, nincs ilyesmire szüksége."
 A 91-szeres futamgyőztes testvére, a korábban szintén a Forma-1-ben versenyző Ralf hasonlóan nyilatkozott a Bild című napilapban.
 "Emberek, vegyenek egy kicsit vissza a kritikus hangokból" - mondta Schumacher német túraautó-bajnokságban szereplő öccse. "Michael nagyon jól tudta, hogy három év szünet után nem tud azonnal ugyanúgy sorozatosan győzni, mint korábban. Nincs annyira lemaradva az élmezőnytől, mint ahogyan az eddigi eredményei alapján tűnik."
 Schumacher négy futam után tíz pontjával az egyéni pontverseny tizedik helyén áll, míg csapattársa, a szintén német Nico Rosberg 50 ponttal a második.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!