Alapítvány a kis Koppánynak

Lovasberény - Néhány héttel ezelőtt megműtötték Csordás Koppányt. A szívműtéten átesett kisfiúnál ugyanis ismét sűrűbbé váltak az etetések utáni rosszullétek.

Miskei Anita

Szerencsére már sokkal jobban van Koppány. A kisfiút április elején műtötték meg azért, hogy szövettani vizsgálatot is végezzenek. Az operáció utáni eredmények negatívak lettek, továbbra sem találnak rendellenességre utaló nyomot, sem genetikai eltérést.
 Éppen emiatt aggódnak a szülők, s keresik az újabb kivizsgálás lehetőségét. Nemrégiben Szegeden találtak egy genetikust, aki nem csak a gyermeket, de szüleit is megvizsgálja a közeljövőben. A vizsgálatok eredményei mindennél fontosabbak, hiszen irányadók lehetnek a kisfiú képességeinek fejlesztésében - hangsúlyozta Csordás László, az édesapa. Aki azt is elmondta, folyamatos a gyermek egészségének ellenőrzése, ami azért  fontos, mert legutóbb az orvosok javaslatára elhagytak egy tápszert.
- Megfogadtuk az orvosok javaslatát:  elmaradtak a roszszullétek. Reméljük, hogy a tápszer okozta azokat - mondta az édesapa, aki felidézte, a műtét előtt gyakori volt, hogy etetés után egy óráig is szenvedett a kisfiú.
A szülők tudják: még több műtét, kezelések sora vár gyermekükre. Éppen emiatt fogadták el  Csurgó Katalin ügyvéd, és egyben egy szívbeteg kisfiú édesanyjának tanácsát és segítségét, azért, hogy alapítványt hozzanak létre  Koppány javára. Már csak a név hiányzik, szeretnének olyat találni, melyből Koppány és szívbeteg sorstársai jutnak eszünkbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!