Koppány bizonyított, most gyógytornára jár

FMH - Novemberben még együtt izgultak olvasóink a Csordás családdal, sokkal drukkoltunk azért, hogy a kisfiú életmentő motoros szívműtéte eredményes legyen.

Miskei Anita

A kisfiú bizonyított, olyan erősen küzdött életéért, hogy azon orvosai is elcsodálkoztak. Aztán néhány hét szobafogság után Koppány újabb feladatok előtt áll. Előbb masszázsra járt szüleivel, tegnap óta pedig a Viktória Rehabilitációs Központ gyógytornáinak részt vevője.
- Óriási fejlődést éltünk át az elmúlt hetekben. Koppány ezelőtt egy nyolc hónapos baba fejlődési szintjén állt. Ma pedig már felhúzza a lábát, tartja a fejét. Mások számára talán apróság, nekünk  azonban minden apró mozdulat olyan eredmény, mely  további reményt ad. Beszereztük már az orvosok által ajánlott fejlesztő játékokat is, s a gyógytornán kívüli időben is sokat gyakorlunk. Hamarosan  Szegedre készülünk, ahol egy újabb genetikai vizsgálaton veszünk részt Koppánnyal. Ez azért is szükséges, mert újabb útmutatást adhat abban, milyen képesség- és mozgásfejlesztésekre van szükség - mesélte Csordás László, az édesapa.

A Hírlap korábbi cikkei Koppányról itt olvashatók!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!