Nem jött be a hazai pálya - az Alcoát legyűrte a Hódmezővásárhely

Székesfehérvár - Az Alcoa FKC női kézilabda-csapata a Hódmezővásárhely együttesét fogadta szerda délután a Magyar Kupa sorozatban. A tét a négyes döntőbe jutás volt.

Silye Sándor

Egy mérkőzés, egy gól, és aki eggyel többet szerez, az már az ígéret földjén, a Magyar Kupa négyes döntőjében érezheti magát. Mindkét együttes erre készült. A házigazdáknak biztató lehetett, hogy érezhették a hazai pálya előnyét, rossz, hogy a döntetlen a Hódmezővásárhelynek kedvezett.

Térfélcsere után Gabnai megszerezte első "újkori" fehérvári gólját. Kétgólos előny után megtorpantak a vendéglátók, igaz, a látogatóknak sem ment. Nem tudott egyről a kettőre jutni az otthon játszó csapat, sőt pontatlanságok, eladott labdák miatt megint a Hódmezővásárhely vezetett - kettővel. A három már sok(k)nak tűnt, főleg amiatt, mert kapkodott a csapat. Egyre zárkózott a házigazda, okosan, taktikusan játszott a Vásárhely, ölte az időt, vagy gólig játszott, a hajrában magabiztosan nyert, és továbbjutott. A fiatal csapatnak nagy falat volt még ez a tét.

Alcoa FKC-Hódmezővásárhely 31-34 (17-16)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!