Idén is LADIK - diákcsapatok nevezését várjuk!

Fejér megye - Február 2-ig lehet jelentkezni az általános iskolás csapatok részvételével zajló Lapot a Diákoknak! média- vetélkedőre. A fődíj negyedmillió forint.

S. Töttő Rita

Idén is útnak indul a LADIK! Negyedik esztendeje szervezi a Fejér Megyei Hírlap az országos médiavetélkedő első három fordulóját, melyeken kiszűri, ki lehet a legalkalmasabb az országos megmérettetésre. A hírlap hasábjain már megjelent az első fordulóra visszaküldendő totó.  A legtöbb jó választ beküldő csapatok továbbjutnak, s egy újabb izgalmas forduló keretében mérettetnek meg.  Ekkor dől el, melyik az az öt csapat, amely a megyei döntőn összeméri tudását, kreativitását, ötletességét. A vetélkedőn ugyanis ez számít, valamint az olvasottság, a talpraesettség és a küzdőszellem.
A megyei döntőre bejutottak már mindenképpen nyertek: egy kellemes élménnyel, valamint ajándékokkal térhetnek majd haza. A továbbjutó csapat pedig már az országos dobogós helyezésekért küzd, amelynek mindegyike komoly pénznyerménnyel jár. Jelentkezzen minden olyan öt fős csapat, akik szívesen ötletelnek, szeretnek és tudnak fogalmazni, szerepelni, valamint frappáns megoldásaik vannak a legkülönfélébb helyzetekre!  Keressétek a LADIK totót a hírlap hasábjain, s küldjétek be!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!