Villanyóra-leolvasás helyett lopás

Székesfehérvár - A trükkös, főleg időseket megcélzó lopások sorában most villanyóra-leolvasónak adták ki magukat a tettesek, akik három idős személy házába is bejutottak.

feol.hu

Két esetben, amikor a sértettek beengedték őket lakásukba, készpénzt vittek el, az egyik sértettől 86.500.- Ft-ot. A harmadik lakóhoz ugyan bejutottak, és szobájában kutattak, de tőle nem tulajdonítottak el semmit. A három tettes - két nő és egy férfi – a Horvát István utcában és a Homoksoron csöngetett be az idősekhez. A rendőrség keresi a tetteseket, és egyben felhívja a lakosság – és különösen - a szépkorúak figyelmét, hogy legyenek óvatosak és bizalmatlanok, és idegeneket továbbra se engedjenek be lakásaikba! Ha pedig bármilyen gyanús körülményt észlelnek, vagy idegenek vannak a házuk vagy lakásuk előtt, értesítsék a rendőrséget, hívják a 107-et - kéri a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Németh-Kész Mónika.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!