Síelésre fel, amíg még lehet!

FMH - Két magyar sípályán is lehet síelni a téli szünetben, ráadásul kedvezményes áron, mivel a hó minősége elmarad a karácsony előtti állapottól.

MTI

Mátraszentistvánon, illetve a Veszprém megyei Eplényben is lehet síelni a téli szünetben; a pályákat 20-30 centiméter vastagon beborítottak a maradék hóval és a hideg időben egyre több hóágyút indítanak be - olvasható az egyik síeléssel foglalkozó portál közleményében, amelyet hétfőn juttattak el az MTI-hez.
Mivel a hó minősége elmarad a karácsony előttitől, a felvonókat kedvezményes áron lehet igénybe venni - közölték. Hangsúlyozták, hogy néhány nap múlva újra melegebbre fordul az időjárás, így aki még idén síelni akar a magyar hegyekben, annak érdemes a hét elején kihasználnia a lehetőséget.
A sitv.hu korábban arról számolt be, hogy a meleg időjárás milliós károkat okoz a sípályáknak. Információik szerint Mátraszentistvánon négymillió forint értékű műhavat mosott el az eső két nap alatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!