Kutyaiskola, már télen is

Székesfehérvár - Télen, hóban-fagyban senki nem viszi szívesen iskolába a kutyáját, de ha egy fedett, száraz helyiségbe mehet az iskoláskorúval, egész más a helyzet...

S. Töttő Rita

Nem csak a jó szándékú gazdik, de tanulni vágyó kedvenceik sem hajlandóak iskolába járni, illetve okulni akkor, ha alattuk tízcentis hóréteg fagyasztja talppárnáikat. Ebből kifolyólag télen az állatkórház mellett működő,  homoksori Alba Dog Center kutyaiskola is megdermed, egészen tavaszig hibernálódik. Idén azonban másként lesz: március 31-éig, a Hosszúsétatér 10. szám  alatt található nagy csarnokban tartják a kutyaiskolai képzéseket.
A fedett, száraz helyen fagyos, szeles, esős, havas időjárástól függetlenül tart a kutyaiskola:  minden szerdán és  pénteken 17.30-tól,  szombaton és  vasárnap pedig 17 órától indulnak az órák a kutyák és gazdáik számára.
Vannak, akik  tartva az összeveszéstől, sérülésektől  nem szívesen viszik kisebb fajtájú kedvenceiket nagy, marcona négylábúak közé -  az iskolában rájuk gondolva indul  külön tanfolyam kistestű kutyáknak, így teljes biztonságban tudhatják kedvencüket a gazdák. A tanfolyamok hat hetesek lesznek, az első december közepén indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!