Jelentős vonatkésések péntek este

FMH - Felsővezeték-szakadás miatt késnek a Budapest-Nyugati pályaudvarra Vácról, illetve Veresegyházáról érkező és oda induló vonatok - közölte a Mávinform pénteken honlapján.

MTI

Rákosrendező állomás egy szakaszán leszakadt a felső vezeték, emiatt a Budapest-Nyugati pályaudvar egy részén nincs feszültség a felső vezetékekben. A Nyugati pályaudvar sem fogadni, sem indítani nem tud járatokat Vác, Szob illetve Veresegyház felé.
Cegléd felé járnak a vonatok, de késések és esetleg járatkimaradások várhatók ezen a vonalon. A Budapest-Esztergom vonalat viszont nem érinti az esemény, mert ott dízelvonatású motorvonatok közlekednek.
A Vác, Szob, illetve Veresegyház felé illetve az onnét érkező vonatok Rákospalota-Újpest állomásig közlekednek, és  fordulnak vissza. Rákospalota-Újpest ­- Nyugati pályaudvar között óránként dízelvontatású vonatot indít a MÁV-START.
A szerelők már a helyszínen vannak, de a leszakadt vezeték helyreállításának ideje még pontosan nem ismert, várhatóan 2-3 órán belül sikerül kijavítani. A  késések és torlódások miatt azonban a menetrend késő éjszakánál előbb nem áll helyre teljes mértékben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!