Hétfőig pályázhatnak számítógépre a civil szervezetek

Hétfőig pályázhatnak civil szervezetek komplett számítógépekre. A számítógépeket saját használatra vagy továbbadományozásra igényelhetik kizárólag közhasznú vagy kiemelkedően közhasznúnak bejegyzett szervezetek.

feol.hu

A HAT Alapítvány összesen 26 számítógépre írt ki pályázatot civil szervezetek részére. A kellőképpen megindokolt igénylést hétfő reggel 9 óráig lehet benyújtani. Az elbírálás során előnyt élveznek a hátrányos helyzetű közösségi igényeket is kielégítő jelentkezők - közölte a pályázat kommunikációjával megbízott cég pénteken az MTI-vel.
A perifériával, azaz monitorral és billentyűzettel felszerelt PC-ket egy magát megnevezni nem akaró multinacionális vállalat adományozta a HAT Alapítványnak.
A számítógépeket saját használatra vagy továbbadományozásra igényelhetik kizárólag közhasznú vagy kiemelkedően közhasznúnak bejegyzett szervezetek. A pályázat benyújtásához az alapítvány weboldalán regisztrálhatnak az érdeklődők, ezt követően tölthetik ki az igénylőlapot (az EZ HAT programjaiban korábban részt vevőknek elegendő az igénylő lapot kell kitölteniük).
A nyertesek a számítógépeket a HAT Alapítvány székhelyén vehetik át. Bővebb információt az érdeklődők a www.ezhat.hu weboldalon olvashatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!