Tombolt a vihar! Házra dőlt a fa - a tűzoltók fűrészelték szét éjjel (fotókkal frissítve 10.10)

FMH - Hétfőn valamivel éjfél előtt heves fűrészelésre riadhattak fel a fehérvári Vértanú utcaiak: a Budai út felől eső végen az egyik hatalmas utcai fa a szemközti ház előkertjébe dőlt.

Kocsis Noémi


A fa szerencsére nem ért el egészen a házig, az előkertbe dőlt

Az szerencsére elég széles lévén felfogta a dőlő óriást, így a házban nem esett kár, a lakók is megúszták az ijedtséggel. A tűzoltók több fűrésszel láttak neki a monstrum felszeletelésének, helyszíni eltakarításának. Az igencsak szelesre fordult időben érdemes a fáktól távolabb leparkolni autónkkal.


A fát a tűzoltók darabolták föl az éjszaka közepén
Fotók: Koppán Viktor Dávid

Az éjszakai órákban a megyében is tombolt a viharos szél, helyenként elérve a 90-100 kilométer/órát. Bár az előrejelzés szerint a szél szerdára veszít erejéből, de a hét közepén is éljünk a gyanúperrel, mert lesznek viharos széllökések. Emellett hidegfronti hatás érvényesül, ami az érzékenyeknél fejfájásként, nyugtalanságként, rossz közérzetként mutatkozhat meg, ezen kívül rossz hír, hogy ingadozhat a vérnyomás, erősödhetnek a reumatikus panaszok. Gépkocsivezetésnél pedig megnőhet a reakcióidő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!