Szűk családi körben temetik Bujtor István csütörtökön

FMH - A barátok, a tisztelők csütörtökön 15 órától róhatják le kegyeletüket Bujtor István sírjánál Balatonszemesen; a színész-rendezőt, a veszprémi Petőfi Színház igazgatóját aznap 13 órakor szűk családi körben helyezik örök nyugalomra - tájékoztatta a teátrum sajtófőnöke az MTI-t.

feol.hu

Varga Róbert elmondta: a múlt pénteken elhunyt Bujtor István lelki üdvéért október 7-én szerdán 16.30 órakor a budapesti Szent István-bazilikában tartanak gyászmisét.
A Balázs Béla-díjas színészt, rendezőt múlt pénteken 67 éves korában érte a halál Budapesten. A művészt a színház és a megyei önkormányzat saját halottjának tekinti. Bujtor Istvánt a Somogy Televízió internetes honlapjának keddi híradása szerint testvére, Latinovits Zoltán sírhelyével szemben, a lélekharang tövében temetik el a balatonszemesi temetőben.
Bujtor István halálát az Állami Népegészségügyi Központ igazgatójának keddi közlése szerint tüdőembólia, keringési és légzési problémák okozták. A népszerű színész július végén lett rosszul, életveszélyes állapotban szállították a veszprémi kórházba.
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!