Sajtot lopott, Audival menekült

FMH - Azt nem tudni, hogy egy Audival furikázó illető miért nem tud vagy akar kifizetni a boltban két sajtot, ám az biztos, hogy még élvezni sem tudta az ízeket.

feol.hu

Kora délután az egyik móri áruházból érkezett bejelentés, hogy két guriga füstölt sajtot lopott el az üzletből egy személy, aki egy Audi A6-sal menekül. A bolt biztonsági őre még az autó rendszámát is megadta az ügyeletesnek, így a rendőrök a kocsit Mór külterületén megállították. A 36 éves tatabányai sofőr igazoltatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését, és elmondta, hogy a sajtokat menet közben kidobta az ablakon. A férfi ellenőrzése során az is kiderült, hogy a Budakörnyéki Bíróság ittas járművezetés miatt eltiltotta a gépjárművezetéstől. A személyt a rendőrök előállították a Móri Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési őrizetbe vették - közölte Németh-Kész Mónika rendőrségi szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!