Purovics a Sportingtól érkezett a Vidibe, és bizonyítani akar

Felcsút - Kedden este érkezett, szerdán már Felcsúton, a Videoton FC edzésén is részt vett Milan Purovics, a piros-kékek nyolcszoros montenegrói válogatott, gólerős középcsatára.

Matók János

Rövid időn belül sikerült megállapodniuk  a Videoton FC és a Sporting Lisszabon vezetőinek, így ennek megfelelően Milan Purovics, a 24 éves  nyolcszoros montenegrói felnőtt válogatott középcsatár, kölcsönben egy évig a Vidi csapatában szerepel. Karrierje lényegében a Crvena Zvezdában kezdődött el.
- A Buducsnoszt Podgoricától igazolt át a belgrádi csapat, ahol jól is ment a játék. Hiszen két idény alatt összesen negyven gólt szereztem, valamint  kétszeres bajnok- és kupagyőztes is voltam. Ekkor szemelt ki magának a  Sporting Lisszabon  - kezdte el mondandóját Milan Purovics.

- Ha azt mondom, hogy 2007. március 24.?

- A dátumokkal bajban vagyok, de erre emlékszem, hiszen akkor volt Montenegró első hivatalos mérkőzése, és pont Magyarország ellen. Én is pályára léptem, és nagyon büszke voltam. Egyébként a mai napig nyolcszoros felnőtt válogatott vagyok. Most is behívtak, de nem vállaltam, mert előbb szeretnék ismét csúcsformába lendülni. 

- Nem érzi visszalépésnek a Videoton FC-hez igazolást? 

- Nem érzem annak, hiszen a törökországi sérülésem után szeretném visszanyerni a csúcsformámat, az önbizalmamat, és erre a magyar bajnokság tökéletesen megfelel. Szeretnék bekerülni a csapatba, lehetőséghez jutni, és a góljaimmal bizonyítani - mondta el érdeklődésünkre Purovics.

Felkészülési mérkőzésen, pénteken 19 órakor a Videoton FC a horvát Lokomotiv Zágráb csapatát
fogadja a Sóstói Stadionban. Érdemes lesz megnézni,  mert Mezey György nagyon sok játékost pályára küld a találkozón, s közöttük ott lesz Purovics is. A  sérüléssel bajlódó Farkas II Balázs még nem, de hétfőtől már a csapattal készül.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!