Agresszív szerelemféltő: kocsijával falhoz préselte, majd vascsővel verte áldozatát

Székesfehérvár - Vascsővel adott nyomatékot érzéseinek az a férfi, aki volt élettársa jelenlegi párjára támadt: betonfalnak szorította autójával, majd ütni kezdte áldozatát.

feol.hu

Egy bicskei férfi tett bejelentést hétfő délután egy általa ismert férfiről. A bejelentő elmondta, hogy 18-án délután öt óra körül élettársával  és két másik személlyel hazafelé tartottak, amikor a Prohászka utcában megállt mellettük az élettársa volt élettársa. Kiszállt az autóból és elmondása szerint minden előzetes indok vagy szóváltás nélkül a nála lévő vascsővel kézfejen ütötte, majd kést rántott és azzal fenyegetőzött. Ezek után kocsijába ült és elhajtott. A temetősi felüljáróhoz értek, amikor ismét megjelent a volt élettárs és a jelenlegi autójával a temetőnél lévő betonfalhoz szorította, majd menet közben a nála lévő vascsővel mellbe vágta. A következő ütés elől a bejelentő a temető kerítésén átugorva elmenekült. Az ügyben eljárás indult - közölte a Fejér-megyei Rendőr-főkapitányság. 

Ezen az estén Bicskén is elszabadultak az indulatok, ott 22.50-kor kért egy férfi segítséget a Vasvári Pál utcában, mert a Kisállomásnál lévő sörözőben megelőzően őt és barátnőjét egy férfi bántalmazta. Ebben az ügyben is eljárást indított a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!