Korlátozások az utakon

FMH - A 7-es főúton Kápolnásnyéknél és Velencénél a 44-47 km között útépítés kezdődött, tegnap óta több útszakaszon félpályás lezárás mellett dolgoznak, a forgalmat jelzőlámpák és jelzőőrök segítik.

feol.hu

Akinek van matricája az M1-es autópályán is továbbmehet. 

A 2-es főúton Borsosberénynél és Szendehelynél tegnap láttak munkához, félpályás lezárás mellett építik az utat, a váltakozó forgalmat jelzőőrök segítik. 

A 6-os főúton Dunaföldvárnál helyi útszűkület mellett csomópontot építenek, a 97-es km-nél szükség esetén jelzőőrök irányítják a forgalmat. Dunaföldvárnál a 61-es főúton is félpályás lezárás mellett dolgoznak, napközben jelzőőrök, éjjel jelzőlámpa irányítja a forgalmat. 

A 13-as főút komáromi határhídján korlátozták a teherforgalmat. A szlovák oldalon lévő híd javítását megkezdték, a munka a tervek szerint több hónapig tart.A munkák idején a 3.5 tonna megengedett össztömeg feletti teherjárművek Komáromnál nem hajthatnak át, ezekkel a járművekkel Vámosszabadinál vagy Rajkánál lévő határok felé kell kerülőt tenni. 

A 14-es főút elején, Győrben felújítják a Széchenyi hidat, a hídon most a négyből csak két sávban lehet közlekedni. Miután Komáromnál hídjavítás miatt a 3.5 tonna feletti járművek nem hajthatnak át, Vámosszabadinál a szokottnál erősebb forgalomra kell számítani. 

A 46-os főúton a 41-es km-nél lévő endrődi Hármas-Körös hidat felújítás miatt lezárták. A terelőúton működő bárkahídon váltakozó irányú a forgalom. 

Tegnaptól rövidebb a balatoni komp üzemideje. Szántódról 6.40-21.20 óra között, Tihanyból pedig 7.00-21.40 óra között 40 percenként indítják a járatokat.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!