Gyújtogatás? Több milliós kár, összeégett szalmabálák (fotókkal!)

FMH - Szombat délután 6 óra előtt Székesfehérváron a Pozsonyi úti buszforduló mögött egy körülbelül három-négyszáz szalmabálából álló kazal kapott lángra, közvetlenül a lakóházak közelében.

feol.hu


Több száz szalmabála égett, a tulajdonos feljelentést tett

A székesfehérvári Tűzoltóság egy gépjárműfecskendővel és a vízszállítóval vonult a helyszínre, A lakóházak védelmében azonban beavatkozni nem kellett. Mivel a szalmatűz oltása után csak szemét keletkezne, ezeknél a káresteknél a tűz továbbterjedésének megakadályozása az elsődleges cél. Ennek érdekében egy erőgép körbeszántotta a kazalt, majd hajnali négy óráig a Vízszállító két fő tűzoltóval a helyszínen tartózkodott. Beavatkozásra nem volt szükség. Jelenleg az összeégett bálák belülről izzanak és füstölnek. Az elsődleges információk szerint gyújtogatás történt. A tulajdonos feljelentést tett, kára több millió forint. A rendőrség még az este helyszini szemlét tartott.






(Fotók és szöveg: Koppán Viktor Dávid)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!