2009.07.04. 13:15
Halászbúcsú hozzáértő színésszel, szülésszel, szakáccsal
A Sáregres- rétimajori Szent Péter napi halászbúcsú ismét rengeteg érdeklődőt vonz a megyéből és a megyehatáron túlról is. A sátrak alatt tizenötféle halászlé készül, de aki nem akar versenyszámokat falatozni, válogathat a halételekben már a zsűrizés előtt is, mi több, megkóstolhatja a busa húsából készült halkolbászt is.
A zsüri tagjai közt van Varga Sándor olimpiai bajnok szakács, Tóth György szülész-nőgyógyász, valamint nagy halszakértő és Straub Dezső színművész, aki a színészek horgászversenyének egyik tagja is.
A sátrak alatt tizenötféle halászlé készül
(Fotó: Fási László)
Halországban ma kirakodóvásár, zene, tánc, kézműves termékek, a sáregresi asszonyok süteményei várják a halászbúcsú látogatóit.