A Jobbik lelkisegélyt kínál az azt igénylő rendőröknek

Székesfehérvár - A Jobbik Magyarországért Mozgalom Fejér Megyei elnöke, Argyelán János sajtótájékozatón beszélt kezdeményezésükről, amely szerint lelkisegélyt vehetnének igénybe azok a rendőrök, akik nehezen tudják túltenni magukat a foglalkozási kötelezettségükből adódó cselekedeteiken.

feol.hu

Mint elmondta: a július 4-én, és azelőtt is már számos alkalommal lezajlott, az egészséges nemzettudattal rendelkező magyarok ellen történt brutális rendőri fellépés ellenére a Jobbik Magyarországért Mozgalom Fejér Megyei Szervezete még mindig bízik abban, hogy a magyar rendőrök közül sokan érzik hazájuknak Magyarországot, szeretik és tisztelik az itt élő embereket és ebből kifolyólag elítélik a július 4-én és az elmúlt időszakban alkalmazott brutális rendőri bánásmódot.

Ezért segítséget szeretnének nyújtani azoknak a rendőröknek, akik munkaköri kötelességük miatt kénytelen voltak részt venni az eseményekben és támadóként fellépni a magyar érzelmű közösségek ellen, de nehezen tudják túltenni magukat az eseményeken, esetleg lelkiismeret-furdalással küzdenek.  Egy Fejér megyei református lelkészt kértek fel,  aki vállalta, hogy drótpostán történő egyeztetés után akár személyesen is lelkisegélyt nyújt az emberiességbe vetett hit és a megbocsátás erejével azoknak a rendőröknek, rendőrségi alkalmazottaknak, nemzetbiztonsági tiszteknek, akik úgy érzik, lelki útmutatásra van szükségük, hogy elviseljék a foglalkozási kötelezettségük és a lelkiismeretük között tátongó szakadékot. Természetesen minden megkeresés az egyházi titoktartásnak megfelelően titkos - fogalmazott Argyelán János, aki hozzáfűzte: a Jobbik Magyarországért Mozgalom Fejér Megyei Szervezete megítélése alapján a brutális fellépések megrendelői, köztük Bencze József bűncselekményt valósítottak meg. Bencze József és társai tevékenységét reményeik szerint a független magyar bíróság és ügyészség a megfelelő időben megfelelő módon ítéli meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!