Ki lesz az FC Fehérvár vezetőedzője?

Székesfehérvár - A szurkolók, de a sajtó körében is megy a találgatás: ki lesz az FC Fehérvár új vezetőedzője? Különböző hírek látnak napvilágot, de ezekből csak az a tény: a menedzserek rengeteg trénert - így például Javier Clemente, Guido Buchwald, Thomas Hässler, Werner Lorant ajánlottak be.

Matók János

Velük nem, de az első számú jelölttel még csütörtökön tárgyalt Mezey György sportigazgató. Nagy durranás lesz, ha szakember a hétfőre ígért végső válasza az igen lesz.
Miután  Mezey György (fotónkon), az FC Fehérvár sportigazgatója  bejelentette: a következő szezonban külföldi vezetőedzővel  képzelik a szakmai munka irányítását a Vidinél, mondandójával alaposan felkorbácsolta az indulatokat. Mezey kapott hideget és meleget egyaránt a hazai sajtóban, szakmabeliek és szakírók fejtették ki,  a leginkább erősen   kritikai  hangvételű véleményüket. Közben elkezdődött az oknyomozás: ki lesz  az új tréner?
Így történhetett meg, hogy  az egyik újság vasárnapi címlapján, és az egyik belső oldalon is világgá kürtölte:  két neves német szakember, Jörg Berger és Thomas von Heesen is jelölt. Berger elismerte, hogy megkerestek a magyarok, amíg Heesen szerint közvetítő útján keresték.   Berger még nem döntött, amíg Heesen - akit szerződést köt a ciprusi Apollon Limassolhoz - a fehérváriak  hívására vár...
Aztán az is megjelent, hogy Talmácsi Gábor volt támogatója, a spanyol ingatlan-befektető cég, a Grupo Milton  Páty, Tárnok és Sávoly mellett Székesfehérváron is beruházásra készül. Talán a cég megveszi az FC Fehérvárt, ám ezt a felek titokban tartják. 
- Az érdeklődés valahol  az FC Fehérvár hírnevét, tekintélyét jellemzi, hiszen többek között  olyan edzők papírjai vannak előttünk,  mint Klaus Topmöller, Javier Clemente, Werner Lorant,   Giudo Buchwald, vagy Thomas Hässler. De az első számú jelöltünk, akivel csütörtökön tárgyaltam,  nem ebben a körben van, ő hétfő estig kért haladékot. Ha igent mond, akkor lezárult a dolog, ha nem, szombatig akkor is eldől -  mondta a sportigazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!