Kamera rögzítette a lopást!

Május 25-én délelőtt a móri DM áruház üzletvezetője az irodában felszerelt kamerán vette észre, hogy egy férfi guggol a polcok előtt és pakol a táskájába

feol.hu

A boltban kamera működött, így hamar kiderült, hogy a táskába pakoló férfi nem volt egyedül. Egy másik személy, aki szintén az üzletben tartózkodott, amikor az eladók látóteréből kikerült, levett néhány dolgot a polcról, amit nem a kosarába tett, hanem a kezében tartotta. A megállapítás szerint az egyik férfi Gillette Fusion borotva betétet tulajdonított el 26.000,-Ft. körüli értékben, míg a másik borotvákat kísérelt meg fizetés nélkül kivinni az üzletből.

A két férfiről készített felvételeket a rendőrség közreadta.


További képek itt!

Az egyik személy 25-30 év közötti kb. 180-185 cm magas, vékony testalkatú, szőke rövid hajú. Elöl hiányos a fogazata, az üzletben baseball sapkát és kék színű hátitáskát viselt melyen hosszában két fehér csík futott végig. Fehér színű pulóverben volt, melyen fekete mintázat volt látható. Kék színű térdnadrágot hordott...

A másik férfi szintén 25-30 év körüli kb. 170-175 cm magas erősebb testalkatú, haja sötét két oldalt felnyírt volt. Fülbevalót hordott, a nyakán tetoválás volt látható. Keki zöld hosszú ujjas póló és kék alapszínnel terepmintás bermudanadrágot viselt. 

A Móri Rendőrkapitányság nyomozói kérik. Aki felismeri a képen látható két férfit, azonosításukban a rendőrség segítségére tud lenni, jelentkezzék a 22-407-063-as telefonszámon, vagy személyesen a Mór Szent István tér 8. szám alatt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!