Napi korlátozások a közutakon, kedden

FMH - A dinnyési elágazásnál aszfaltozás miatt lehetséges rövid várakozás, a 81-es főúton sávlezárás várható. További részletek itt!

feol.hu

A Drogmentes Magyarországért ország futás résztvevői ma 9.00 órakor Heves városából indulnak és ½ 4 után érnek Nagykátára. A mezőny végig a 31-es főutat használja, mögöttük kisebb torlódás várható.
Pest megyében a tervek szerint július végéig tart a Taksony – Bugyi összekötőút felújítása. A munkák zavartalansága érdekében a 12 km-es útszakaszt minden nap: 9.00 és 17.00 óra között teljesen lezárják, majd estétől reggelig Taksony felé egyirányúsítják. Bugyi irányába az 51-es főúton és a Kiskunlacháza – Bugyi összekötő úton lehet kerülni.
Heves megyében a Kisköre–Tiszanána összekötő utat ugyancsak teljes útlezárás mellett újítják fel. A munka e héten is folytatódik, ezért továbbra is Kömlő felé kell kerülni, amely 20 km-es többlet utat jelent. A tervek szerint június közepéig tart a munka.
A 6-os főúton Érden a 19–20 km között csomópont épül, a fél útpályát lezárták. Kakasd közelében, aszfaltoznak, egy sávon halad a forgalom.
Hasonló munkát végeznek a 7-es főúton a dinnyési elágazás közelében, és Székesfehérvár határában a 61-es km-nél. Felsorolt helyszíneknél pár percet várakozni kell.
A 81-es főúton a móri elágazás közelében a 27-es km-nél és a 82-es főúton a cseszneki elkerülő szakaszon útépítők dolgoznak. Sávlezárásra és jelzőőrös irányításra készüljenek.
 (forrás: Magyar Közút)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!